Keitä olemme

Lue lisää täältä:

Yhteydenottolomake

Voit lähettää tilauksen tai viestin yhteydenottolomakkeen kautta.

Tilaukset: Kerään henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn perusteena on oikeutettu etu ja lakisääteiset velvoitteet.

Muut yhteydenotot: Kerään tietoja myös yhteydenpitoa ja markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.

En tee käyttäjiä koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Yhteydenotot ja kysymykset: sähköpostiarkistossa seitsemän vuoden ajan/lain määräämän ajan
Tilaukset: kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan/lain määräämän ajan.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli olet lähettänyt viestin yhteydenottolomakkeemme kautta, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Yhteydenottolomakkeen viestejä saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.